Наскоро дебютиралият музикален проект  пуска новия си видео сингъл .

...
Наскоро дебютиралият музикален проект  пуска новия си видео сингъл .
Коментари Харесай

Дебютиралата наскоро банда hug or handshake пуска втори видео клип

Наскоро дебютиралият музикален проект  пуска новия си видео сингъл. Силно стимулирани и въодушевени Антон Георгиев и Петър Трифонов не стопират да творят и втората им ария е към този момент факт. споделя за момчешкото израстване и момента, в който би трябвало да загърбиш носталгията по детството и миналите времена.

Името на новия сингъл, ненапълно е противовес на класическия облик за загрубял юначага, само че вместо това героите са младежи от 21-ви век, несигурни в изборите си. „ Това, несъмнено, касае единствено какво бе заложено в името на песента. След това Тони добави своята магия и всичко закупи нова дълбочина и смисъл “ – споделя Петър, който основава мелодията. Автор на текста е Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата още веднъж се доверяват на музикалния продуцент.

 Hug or handshake е най-новият план на българската музикална сцена Hug or handshake е най-новият план на българската музикална сцена
Hug or handshake е най-новият план, който през днешния ден изгрява на българската музикална сцена с дебютния си сингъл Molten Dreams. Антон Георг...
Звученето на новата си ария,   дефинират като замечтано, даже леко наивно. Песента има китарни и синти звуци, които носят потиснатост и замисленост, само че в това време има нещо положително и танцувално. „ Като да вървиш през гората до момента в който вали, а през това време ядеш сладолед и не бързаш за на никое място “ – споделя Петър.
Режисьор и оператор на видеото към още веднъж е Никола Атанасов, част от, който снима и клипа към предходния им сингъл. Този път чувството е много по-цветно и пространствено. Има доста красиви естествени фрагменти, които се преплитат с разнообразни занимателни обстановки. Клипът споделя за две момчета, които посредством детското си държание обезверено се пробват да се върнат към детството си, само че в един миг истината, че към този момент не са на 12 ги застига и неизбежно би трябвало да се сблъскат с действителността.
След позитивните мнения и триумфа на първото парче на групата, момчетата са окуражени и работят интензивно върху дебютния си албум, който би трябвало да се появи на бял свят най-късно напролет на 2021-ва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР